Egy tálba tesszük a csicseriborsólisztet és a barna rizslisztet, megsózzuk, megborsozzuk, majd hozzáadjuk a bazsalikomot, a kakukkfüvet, majd a megtisztított és legyalult zellert.
Hozzáadunk egy kevés a vizet, majd a tojássárgáját, és alaposan összekeverjük.
A besózott csirkemelleket csíkokra vágjuk, és alaposan megforgatjuk a masszában. A kókuszzsírt serpenyőben felmelegítjük, és közepes lángon oldalanként 5-5 perc alatt kisütjük a csirkemelleket.
A sárgarépát vékony csíkokra (zsülienre vágjuk), majd a csirkehúsok mellett megsütjük.
Az újhagymát megpucoljuk, felszeleteljük, majd kókuszzsíron megpároljuk. Ráöntjük a megmosott barnarizst, majd a hajdinát, felöntjük vízzel 1/3-2/3 arányban. Megsózzuk, fűszerezzük majorannával, borssal és puhára főzzük.
Tálaláskor a hajdinás rizs tetejére halmozzuk a sült sárgarépát, mellé tesszük a csirkemellcsíkokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.