Az olajat felforrósítjuk, és megfonnyasztjuk rajta a meghámozott, felaprított hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott csirkemellet, és együtt pirítjuk néhány percig. Felöntjük a tejszínnel, a borral, valamint az alaplével, ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk, és 2 percig forraljuk.
A megmosott, finomra vágott zöldfűszer felét elosztjuk 4 db tűzálló tálkában, majd ráhalmozzuk a felengedett zöldségkeveréket.
A leveles tésztát kitekerjük, felvágjuk 4 db négyzetre, és egy-egy tálkára illesztjük. A széleket alaposan lenyomkodjuk. Megkenjük a tetejüket a kissé felvert tojássárgájával, és 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk 20 percre. Azután kivesszük, a tésztafedelet megrepesztjük, végül meghintjük a levest a megmaradt zöld fűszerrel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.