A felkockázott hagymát az olajon megdinszteljük, majd rátesszük a megmosott, szárazra törölt és felkockázott csirkemellet, és fehéredésig pirítjuk.
Hozzáöntünk 0,5 dl bort, 5 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a megtisztított és felszeletelt gombát és az apróra vágott paradicsomot. Végül hozzákeverjük a mustárt és 1 dl tejfölt, és szintén 5 percig pároljuk. Megsózzuk és megborsozzuk.
A rizst egy másik edényben olajon megpirítjuk, majd adagonként felöntjük a húslevessel, a vízzel, a maradék borral és tejföllel. Ha a rizs megfőtt, összekeverjük a csirkével, 1-2 percig együtt főzzük, levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a reszelt sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.