Puhára főzzük a rózsáira szedett brokkolit, majd alaposan lecsepegtetjük, majd a brokkolit, és a lecsepegtetett, feldarabolt tonhalat egy tűzálló edénybe (pl. jénaiba) tesszük.
Egy edénybe tesszük a felmelegített Philadelphia krémsajtot és a tejet addig, míg a krémsajt fel nem olvad. Ezután a reszelt citromhéjat és a petrezselyemzöldet a hozzáadjuk a szószhoz, majd miután elkevertük a brokkolis tonhalra öntjük.
A zúzott fokhagymát a zsemlemorzsához keverjük, majd a brokkolis tonhal tetejére szórjuk. Előmelegített sütőben, 190 °C-on (gázsütőben 5-ös fokozat), 10 perc alatt világosbarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.