Egy kis pohárba morzsoljuk az élesztőt, hozzákeverünk egy mokkáskanál cukrot, a kevés langyos tejet, és hagyjuk felfutni.
Egy nagyobb tálba szórjuk a lisztet, hozzáadjuk a felhabosodott élesztőt, a két tojássárgáját, a csipet sót, a cukrot, a vaníliás cukrot, és annyi langyos tejet, hogy közepesen szoros kelt tésztát kapjunk. Hozzádagasztjuk a langyos olvasztott vajat is, majd cipót formázunk belőle, és hagyjuk megkelni.
Enyhén lisztezett deszkán centi vastagra nyújtjuk, majd köröket vágunk ki belőle. A tésztakorongok felét megkenjük csokis mogyorókrémmel, a tetejére pedig egy-egy üres tésztát rakunk. A széleket gyengéden összenyomjuk, majd sütőpapírral kibélelt tepsire sorakoztatjuk őket, és ott is hagyjuk kelni még félórát. Végül 180 fokra felfűtött sütőben megsütjük. Langyosan tálaljuk, porcukorral meghintve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.