A csokoládét a vajjal vízgőz felett felolvasztjuk, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a sütőporral, szódabikarbónával és egy csipet sóval elkevert lisztet és a mandulalisztet.
A tojásokat felverjük 8 dkg cukorral, majd amikor már habos, hozzáadjuk a vaníliakivonatot és a fahéjat. A csokoládés keverékkel összeforgatjuk a felvert tojásos keveréket.
Sütőpapírral bélelt, kisméretű tepsibe öntjük a tésztánkat, a tetejét cikkekre vágott szilvával rakjuk ki, végül kevés nádcukorral megszórjuk a tetejét. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük. Fahéjas porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.