Elkészítés: A babot előző nap beáztatom vízbe. Másnap egy nagy lábosban a babot és a megmosott füstölt csülköt előfőzöm 1 órát, majd a levet leöntöm róla, és új vízben hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal, fűszerekkel felteszem újra főni. A füstölt ízét megtartja, de nem lesz olyan zsíros, és kíméli az epénket is. Ha megpuhult a hús és a babok is, akkor a megpucolt, felszeletelt zöldségeket hozzáadom, egy kevés ecettel (nekem almaecet volt itthon), cukorral, a sózást kóstolással ellenőrizzük, mert lehet, hogy nem is kell bele, készre főzzük.
Nokedlit főzünk bele, majd tejfölös habarással befejezzük. A csülök csontját vegyük ki belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.