A vaj felét csipetnyi sóval és a tojássárgájával habosra keverjük. A tejet és a lisztet folyamatosan hozzáadagolva a masszát csomómentesre keverjük.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan a palacsintamasszába forgatjuk.
A maradék vajon a szokásosnál vastagabb palacsintát sütünk, de csak az egyik oldalát sütjük készre. Tányérra csúsztatjuk a "sületlen" oldalával felfelé, és megszórjuk vaníliás porcukorral. A következő palacsintát a sült oldalával lefelé rácsúsztatjuk az első palacsintára, porcukrozzuk. Így készítjük el egymás után a rétegeket, de az utolsó palacsintát a sült felével felfelé borítjuk a palacsintahalomra.
A málnaöntethez a gyümölcsöt kis lábosban felolvasztjuk, majd elkeverjük a cukorral, és állandó kevergetés mellett összeforraljuk. A csúsztatott palacsinta mellé tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.