A megmosott, szárazra törölt pulykamellet felszeleteljük, kissé kiklopfoljuk, majd megsózzuk. Mindet egy-egy darab, kevés olívaolajjal megkent alufóliára tesszük.
Összekeverjük a meghámozott, átnyomott fokhagymát a paradicsompürével, majd a keveréket a a húsokra simítjuk, és ráhalmozzuk a megtisztított, felkockázott gombát, továbbá néhány felcsíkozott bazsalikomlevelet. Szorosan feltekerjük a húsokat, az alufólia segítségével, összecsavarjuk a végeket, és mindet tűzálló tálba tesszük. Öntünk alá 150 ml vizet, végül 170 fokon, 1 órán keresztül sütjük . Azután kivesszük a tekercseket a sütőből, eltávolítjuk róluk az alufóliát, és hagyjuk kissé hűlni őket.
A megmosott cukkinit zöldséghámozóval vékony szeletekre gyaluljuk, és körbetekerjük azokkal a hústekercseket. Mindet egy kiolajozott tűzálló tálba tesszük, és további 10-15 percig sütjük.
A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, a csomagolásán megadott utasítás szerint, azután leszűrjük, és hagyjuk kihűlni.
A megtisztított bébispenótot egy kevés olívaolajon megpároljuk, majd a megtisztított, átnyomott fokhagymával, egy kevés sóval, borssal, valamint 1 csipet szerecsendióval ízesítjük.
Összekeverjük a tésztát egy kevés olívaolajjal, ezután beleforgatjuk a spenótot, és meglocsoljuk néhány csepp citromlével. Végül tányérokba halmozzuk, és elrendezzük el rajta a felszeletelt pulykatekercseket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.