Az újkrumplikat áztatás után megkapirgáljuk, és elfőzzük.
A darált húst egy tálba tesszük. A hagymákat és a petrezselymet felaprítjuk, a krumplit és a cukkinit egy nagy lyukú reszelőn lereszeljük, az egészet a tálba tesszük. Ráütjük a tojást, belevágjuk a csilit, megfűszerezzük, és összekeverjük.
Nedves kézzel golyókat formálok a masszából, majd kicsit ellapítjuk azokat. A fasírtokat prézlibe hempergetjük, és forró olajban kisütjük őket.
Az újkrumplikat egy serpenyőben kevés zsiradékon megsütjük. Amikor már majdnem kész, megszórjuk kevés aprított fokhagymával és petrezselyemmel. Ízlés szerint megsózzuk, -borsozzuk. A fasírt mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.