A hagymákat felaprítjuk, a cukkiniket felszeleteljük, a paprikákat, az újhagymát és a chiliket karikára vágjuk, a paradicsomot nyolcadoljuk, kolbászt felszeleteljük.
Egy serpenyőben, kevés olajon, a kolbászkarikákat megsütjük, majd kivesszük és félretesszük. A zsíron megdinsztelem a hagymákat, rádobjuk és megpirítjuk a rizst, majd hozzáadjuk a többi olajat, a paprikákat, később a cukkinit és a paradicsomot is.
Megfűszerezzük, visszatesszük a kolbászt és készre főzzük.
Megjegyzés
Tálaláskor teszek rá egy chlipaprikát. Kenyérrel, vörösborral fogyasztom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.