A csirkemellet csíkokra, a sárgarépát és a cukkinit zsülienre, a gombát szeletekre, a hagymát karikára vágjuk. Az olajat felhevítjük, és rádobjuk a csirkemell csíkokat sózzuk, borsozzuk,és megpirítjuk, majd kiszedjük egy tálba.
A megmaradt olajon megpároljuk a hagymát, a sárgarépát, hozzáadjuk a gombát és együtt pároljuk tovább, végezetül belerakjuk a cukkinit, ízesítjük sóval borssal. Vigyázzunk, hogy ne legyenek túl puhák a zöldségek, roppanóra kell párolni.
Közben a vizet felforraljuk sózzuk, pár csepp olajat rakunk bele, hogy a tészta ne ragadjon össze és a forrásban lévő vízbe tesszük a spagettit, de nem törjük össze és fogkeményre főzzük. Ha megfőtt a tészta egy jénai tálba kiszedjük.
A megpárolt zöldségekbe vissza tesszük a megpirított csirkemellet, megszórjuk az aprított bazsalikom levéllel, vissza tesszük a tűzre és össze forgatjuk. Végezetül a kifőtt spagettire halmozzuk, összekeverjük ha kell, akkor a tészta főzővízéből hozzáteszünk egy keveset, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.