Egy serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat, és állandó keverés mellett megpirítjuk benne a darált húst. Hozzáadjuk a paradicsompürét és az összezúzott fokhagymát. Sóval, borssal és a zöld fűszerekkel ízesítjük. Kevergetve kb. 10 percig pároljuk.
A felengedett leveles tésztát a belisztezett deszkán kb. 2 mm vastagságúra kinyújtjuk és 1-1 cm széles és 10 cm hosszú csíkokra vágjuk. Henger alakú sütőformára tekerjük, megkenjük tojássárgájával, és megszórjuk szezámmaggal.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, és előmelegített sütőben 190 fokon kb. 5 percig sütjük. A tekercseket óvatosan lehúzzuk a sütőformáról. Ha kihűlt, megtöltjük a húsos masszával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.