A diétás mákos-meggyes piskóta elkészítéséhez a tojásokat kettéválasztjuk, a sárgájukat összekeverjük az édesítőszerrel.
A máklisztet a szódabikarbónával és 1 csipet sóval elkeverjük, majd a tojássárgákhoz adjuk.
A tojások fehérjét 1 csipet sóval habbá verjük, majd a masszához adjuk, és ez egészet vékonyan kivajazott tepsibe öntjük.
A kimagozott meggyel megszórjuk a tésztát, majd 190 fokra előmelegített sütőben 10, maximum 15 percig sütjük. Figyeljünk a sütési időre, mert ha túlsül, kiszárad! A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd szeletekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.