A tojássárgájákat kikeverjük a mustárral és a citrom kifacsart levével, majd vékony sugárban csorgatva beledolgozzuk az olívaolajat. Végül ízesítjük az őrölt sáfránnyal, és a hűtőbe tesszük.
A kebabhoz összedolgozzuk a darált húst a meghámozott, felkarikázott fokhagymával, az őrölt fűszerekkel, a felaprított korianderrel, a durvára vágott dióval és 2 ek olívaolajjal. Megsózzuk, megborsozzuk a keveréket. A masszából hosszúkás fasírtokat formázunk, vízbe áztatott fanyársakra tűzzük azokat, és aranyszínűre sütjük a megmaradt, felforrósított olívaolajon.
A körethez puhára főzzük a quinoát másfélszeres mennyiségű vízben kb. 20 perc alatt. Azután összeforgatjuk a felaprított aszalt vörös áfonyával, a finomra vágott petrezselyemmel és az olívaolajjal. Ezzel tálaljuk a kebabot. A sáfrányos majonézt külön kínáljuk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.