A hozzávalókat (a csoki kivételével) egy tálba rakjuk, és alaposan összegyúrjuk, amíg össze nem áll a tészta. (Ha túl nehezen áll össze, 1 kiskanál tejföllel lágyíthatunk rajta, de ne legyen ragacsos; ha pedig ragacsos lenne tegyünk még hozzá kevés darált zabpelyhet.)
Egy kisebb tepsibe sütőpapírt teszünk, kis gombócokat formázunk a tésztából, amiket ellapítunk a tenyerünkkel, és a tepsibe rakosgatjuk, egymástól egy-egy ujjnyi távolságra.
A tepsit 170 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 12 perc alatt világosra sütjük. Kivesszük a tepsit a sütőből és a kekszeket hagyjuk kb. 5-10 percet pihenni, mert ekkor még puhák és törékenyek a kekszeink.
Megolvasztjuk a csokoládét, a kihűlt kekszeket félig megmártjuk a csokiba, majd rácsra rakjuk, hogy a felesleges csoki lecsepegjen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.