A paprikát megmossuk, félbevágjuk, a szárát kiszedjük, és szorosan tiszta üvegekbe rakjuk. A tetején ügyeljünk arra, hogy két paprika összefeszüljön úgy, hogy a paprikák ne tudjanak „felugrani” az üvegben. Segíthetünk, ha fapálcával lenyomjuk a paprikát.
Felforralunk 3 liter vizet a sóval, a cukorral, a borssal, a mustármaggal és az ecettel. Forrón a paprikákra töltjük úgy, hogy 1,5 cm még maradjon az üveg pereméig. Az üvegeket azonnal lezárjuk, és szárazgőzben hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.