A napraforgómagot zsiradék nélkül, szárazon megpirítjuk egy serpenyőben, majd félretesszük.
A paprikát és az édesköményt megmossuk és vékony darabokra vágjuk. A zsiradékot forró serpenyőben felhevítjük, beletesszük az asafoetidát, és egy rövid ideig pirítjuk. Hozzáadjuk a paprikát, és néhány percig pirítjuk, majd hozzáadjuk az édesköményt, az oregánót, a bazsalikomot és a kakukkfüvet. Addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak, majd hozzákeverjük a pirított napraforgómagot.
A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. A zöldségraguhoz keverjük, és meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal.
Megjegyzés
A tésztafélék gyorsan elkészülnek, változatos formában léteznek, és nagyon jó fehérjeforrások, ha magvakkal kombinálod őket. Ma a hűtőben körbenéztem, és megláttam néhány piros színű paprikát, majd elgondolkoztam, mit készítsek belőle. Elsőre a tészta villant be, de a paprika nekem túl tömény, ezért hozzátettem egy nagy édesköményt is. Az eredmény nagyon ízletes lett.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.