A vajat a liszttel, a tojással, a sóval és a vízzel robotgépben egyenletes tésztává keverjük, majd 20 percre betesszük a hűtőbe pihenni.
A töltelékhez a tigrisrákokat és koktélrákokat megpucoljuk. Egy kevés olajon megpirítjuk őket, megsózzuk, megszórjuk őrölt csilivel, majd rácsavarjuk a citrom és a lime levét. Egy másik tálban összekeverjük a tejszínt a tojássárgákkal, és korianderrel, petrezselyemmel ízesítjük. Egy kevés édesköményt is adunk a keverékhez, majd hozzáadjuk a pirított rákokat.
A pihent tésztát kinyújtjuk, majd a mini quiche formába köröket vágunk belőle, és lenyomkodjuk a széleket. Először vakon kell sütni őket, ezért babot helyezünk a tésztákra, majd 190 fokon 7 percig sütjük.
Amint kivettük a megsült kosárkákat, beletöltjük a rákos-tejszínes tölteléket, és visszatesszük a sütőbe nagyjából 15-20 percre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.