A tésztához összemelegítjük a vajat a vízzel, a cukorral és a sóval,hozzáadjuk a lisztet, és visszahúzzuk a tűzre. Folytonos kevergetés mellett reszteljük a tésztát – akkor jó, ha elválik az edény falától, és forr a belseje.
Levesszük a tűzről, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, miközben fakanállal alaposan kidolgozzuk a tésztát.Vászonzsákba tültjük, és kis félgömböket nyomunk egy sütőpapírral bélelt tepsire. A tetejüketmegkenjük a tojással, majd kissé lelapítjuk a vízbe mártott villával. 200 fokos sütőben 25 percig sütjük, majd 170 fokra csökkentjük a hőfokot, és további 20 percig szárítjuk.
A tejes krémhez zúzzuk össze mozsárban a fűszereket, adjuk a leforrázott teához, majd fedő alatt hagyjuk gyöngyözve forrni 10 percig. Keverjük hozzá a cukrot és a tojássárgájákat. Vízgőz fölött sűrűsítsük be, közben áztassuk be a zselatint hideg vízbe. Oldjuk fel a felgőzölt krémben, és forgassuk hozzá a mascarponét. Hűtsük ki, végül keverjük hozzá óvatosan a felvert tejszínhabot.
Az eszpresszókrémhez zúzzuk össze a kávébabot mozsárban, majd lassú tűzön forraljuk össze a cukorral, a tejjel és a tejszínnel. Szűrjük le, majd tegyük vissza a tűzre a tojássárgájával és a kukoricakeményítővel kikeverve. Sűrűsítsük be, öntsük a csokoládékra.
Vágjuk le a képviselőfánkok tetejét, alulra kanalazzunk az eszpresszókrémből, nyomjunk rá csillagcsöves habzsákból a tejes krémből, végül tegyük vissza a fánkok tetejét. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.