A tojást a cukrokkal habosra keverjük, majd hozzá adjuk apránként az étolajt és a tejet is. A lisztet, a diót. a sütőport összekeverjük, majd fokozatosan a fentiekhez adagoljuk.
A tepsit sütőpapírral kibéleljük és 180 fokra melegített sütőben 30 perc alatt megsütjük. Kivétel előtt, tűpróbát végzünk.
A krémhez a pudingport a cukorral, tejjel sűrűre felfőzzük. Amikor kihűlt a vajjal habosra keverjük. A kihűlt tésztára simítjuk. A csokoládét az étolajjal felolvasztjuk. A süteményt bevonjuk vele. Csokiforgáccsal díszítjuk a közepét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.