Az almákat meghámozzuk, kimagozzuk, a húsukat vékonyan felszeleteljük. A citrom levét kifacsarjuk, és az almához forgatjuk.
Egy lábasban megolvasszuk a vajat a tejszínnel. Egy nagy tálban simára keverjük a tojásokat a cukorral. Hozzá keverjük a vajas tejszínt. Belestitáljuk a lisztet, és összedolgozzuk úgy, hogy sima masszát kapjunk.
A massza felét egy kivajazott és kilisztezett 30 × 20 cm-es tepsibe simítjuk, elterítjük rajta a citromos almaszeleteket. Befedjük a maradék tésztával, majd 200 fokra előmelegített sütőben kb. 60 perc alatt aranybarnára a sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd deszkára fordítjuk és szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.