Az egyszerű citromos kevert süti tésztájához a megolvasztott, de nem meleg vajat habosra keverjük a cukorral, majd tovább keverjük a tojások sárgájával is.
Belereszeljük az alaposan megmosott citrom héját, majd a kifacsart levét is belecsorgatjuk.
Hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet, majd beleforgatjuk a csipet sóval keményre felvert tojásfehérjét.
Normál méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral, és a tésztát belesimítjuk, majd 170 fokon kb. 30 perc alatt készre sütjük.
A porcukrot kikeverjük a citromlével, amibe ízlés szerint reszelt citromhéjat is tehetünk, majd rákenjük a süti tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.