A tojásokat kettéválasztjuk. Egy tálban elkeverjük a lisztet, a kakaóport és a sütőport. A tojássárgákat a cukorral krémesre keverjük, apránként hozzáadagoljuk a vizet, és kanalanként hozzákeverjük a kakaós keveréket. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd egy fakanállal lazán a masszába forgatjuk.
A tésztát 3 részre osztjuk, és egy 24 cm-es, sütőpapírral kibélelt tortaformában külön-külön 150 fokra előmelegített sütőben 3 lapot sütünk belőle. A megsült, kihűlt lapokat megkenjük rumaromával elkevert tejjel.
A pudingporokat a cukorral és a tejjel simára keverjük, és lassú tűznél kevergetve sűrűre főzzük, majd lehűtjük. A pudingot a kakaóporral és a rumaromával felhabosítjuk. A tejszínt felverjük, és fokozatosan a pudinghoz keverjük. Végül hozzáadjuk a habfixálót.
A lapokat, a torta oldalát és a tetejét megtöltjük a krémmel. Felverjük a tejszínt, habzsákba töltjük, és ízlés szerint díszítjük vele a tortát, végül megszórjuk dekorcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.