A lisztet összekeverjük a sóval és a szódabikarbonával. Vízgőz felett összeolvasztjuk a vajat, a tejet, a kakaóport és a cukrot. A tűzről levéve hozzákeverjük a joghurtot és a tojást, a lisztet és a narancshéjreszeléket.
A kesudió felét durvára vágjuk, a masszához keverjük. A massza felét egy 18 cm-es, a másik felét egy 21 cm-es sütőformába tesszük, és 170 fora előmelegített sütőben 25 percig sütjük.
A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk. A nagyobbik tortára csokoládéval ráragasztjuk a kisebbet, majd a tetejéről lecsorgatjuk a csokoládét az oldalára. Rászórjuk a kesudiót. Tálaláskor váguk egy szeletet, locsolunk rá amarettót, nyomunk rá habtejszínt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.