A sütés nélküli epres csoda elkészítéséhez a habtejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadagoljuk a tejfölt és a kétféle cukrot. Ezután belekeverjük a tojáslikőrt.
Egy jénai tál alját kirakjuk babapiskótával, rákenjük a krém felét, majd ismét egy sor piskóta jön, majd a rásimítjuk a maradék krémet. A tetejét megszórjuk a feldarabolt eperrel.
Egy éjszakára hűtőbe tesszük és másnap hidegen tálaljuk.
Megjegyzés
Nagyon finom, mutatós, könnyen elkészíthető, sütés nélküli sütemény. Ha gyerekeknek készítjük, akkor a likőr helyett egy citrom reszelt héját és levét használjuk az alkohol helyett.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.