A tésztához a tojássárgákat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk az olajat, a kakaóport, a sütőport és a lisztet. Végül a fehérjékből vert kemény habot is hozzáadjuk. 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.
A krémhez a margarint habosra keverjük a vaníliás cukorral és a 10 dkg porcukorral, majd a túrót is hozzádolgozzuk, és rákenjük a kihűlt tésztára.
A pudingport a maradék cukorral és a narancsos üdítővel elkeverjük, majd felfőzzük. Kevergetve kihűtjük. Amikor langyosra hűlt, rácsorgatjuk a túró tetejére, majd hűlni hagyjuk 1-2 óráig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.