A zöldségeket megmossuk, a hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, a cukkinit felkockázzuk, a petrezselymet felaprítjuk.
Kevés olajon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát, majd hozzáadjuk a cukkinit, és együtt dinszteljük tovább. Felöntjük a vízzel, megsózzuk, megborsozzuk, és belemorzsoljuk a leveskockát. Ízlés szerint fűszerezzük a csilivel.
Amikor megfőtt a cukkini, hozzáadjuk a petrezselymet, meglocsoljuk a borral, és botmixerrel pürésítjük.
Tejfölt kanalazunk rá, meglocsoljuk a salátaolajjal, megszórjuk kevés curryvel, és a megpirított, felkockázott kenyérrel kínáljuk.
Megjegyzés
Szeretem a krémleveseket, ezen belül a cukkinikrémleves nagy kedvenc, imádom cifrázni, mindig újabb verziókat találok ki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.