A kekszet egy mélyhűtő tasakba tesszük és sodrófával morzsásra törjük. A vajat megolvasszuk, hozzáöntjük a kekszmorzsához, majd a keveréket kivajazott 20 cm-es kapcsos tortaformába nyomkodjuk és hűtőbe tesszük.
A krémréteghez a mascarponét a tejszínnel és az aromával egy robotgép segítségével habosra keverjük. A csokit felkockázzuk, megolvasszuk, és hagyjuk kissé kihűlni, majd laza mozdulatokkal a mascarponés alaphoz forgatjuk. Fontos, hogy ne keverjük túl. A kekszalapra simítjuk, és visszatesszük a hűtőbe, hogy a krém megdermedjen.
A málnát átválogatjuk, leöblítjük, és a harmadát botmixerrel pürésítjük. A krémsajtrétegre csorgatjuk, majd a megmaradt málnaszemeket a tortán elrendezzük. A tortát 6 órán át hűtjük. Később a tortakarimát óvatosan eltávolítjuk, majd felszeleteljük a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.