A zsemlét vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, majd a tojással, a fűszerekkel, a hagymával, a lereszelt májjal összekeverjük. A karajt kiklopfoljuk.
A töltelékből a karajszeletekre kanalazunk, ellapítjuk rajta,majd feltekerjük, és 3 csík, szorosan egymás mellé fektetett sonkászeletbe begöngyöljük.
Zsírral kikent tepsibe sorakoztatjuk a hústekercseket, majd alufóliával lefedve, 230 fokra előmelegített sütőben 50 percig sütjük, majd a hőfokot 180 fokra levéve, fólia nélkül további 10 perc alatt szép pirosra sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.