A tészta hozzávalóit összedolgozzuk annyi tejjel,hogy nyújtható legyen. A tésztát 4 részre osztjuk.
2 lapot kinyújtunk kb 30x23 cm-re és külön-külön kisütjük légkeveréses sütőben 160 fokon 10-12 perc alatt.
A másik két lapot kinyújtjuk és betöltjük a töltelékkel, mint a bejglit. Ezután egymás mellé helyezzük őket egy tepsiben 165 fokon 30 percig sütjük légkeveréses sütőben.
Egyben kiborítjuk megvárjuk, míg kihül. A krémhez, tejben megfőzzük a pudingot. Ha kihült, hozzáadjuk a porcukros masszát.
Az egyik lapot megkenjük a krém felével, erre helyezzük a tekercseket, majd a krém másik fele következik,és befedjük a másik lappal. Porcukorral megszórva tálaljuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.