A tésztához a mézet a vajjal gőz fölött felolvasztjuk, és hagytjuk kihűlni. Ezután a robotgép táljába öntjük a szódabikarbónával kevert lisztet, a cukrot, a sót, a tojásokat, az aromát, és a géppel tésztát gyúrunk.
Amikor készen van, kettéválasztjuk, és a tésztát vékonyra nyújtjuk. Szilikonnal bélelt sütőlapra tesszük, és 180 fokos sütőben aranybarnára sütjük, és hagyjuk kihűlni.
Az egyik lapot egyforma kockákra vágjuk. A krémhez a pudingport a liszttel és kevés tejjel simára keverjük, majd hozzáadjuk a tojássárgákat is, végül a maradék tejhez öntjük és sűrű krémmé főzzük, és hagyjuk kihűlni.
A vajat a porcukorral és a vaníliaaromával habosra keverjük, majd kis adagokban a kihűlt főtt krémmel is elkeverjük.
Az egyik lapot megkenjük a a krémmel, és szép egyenletesen eloszlatjuk.
A tejszínhabot felverjük a cukorral, és rákenjük a krém tetejére, majd ráhelyezzük a felkockázott lapokat sorban, szorosan egymás mellé, és kicsit lenyomkodjuk. Megszórjuk porcukorral és a hűtőbe tesszük egy éjszakára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.