A vaníliakrémes sütemény elkészítéséhez a vaníliás pudingport elkészítjük a tejjel a csomagoláson található utasítás szerint.
Hozzáadjuk a cukor felét, felfőzzük, majd összekeverjük a mascarponéval. Hozzáadjuk a citrom lereszelt héját és az étkezési keményítőt, majd habverővel elkeverjük. Ha nem elég édes, hozzáadjuk a maradék cukrot.
Sütőpapírral bélelt tespibe tesszük a leveles tészta felét. Villával megszurkáljuk, majd megszórjuk fahéjas porcukorral.
Rákanalazzuk a vaníliás krémet, megszórjuk fahéjas porcukorral, majd befedjük a maradék leveles tésztával.
Villával megszurkáljuk a tetejét, és újra megszórjuk a fahéjas cukorral. Ezután 190 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.