A kókuszos kocka tésztájához valókat összegyúrjuk, majd 2 részre osztjuk. Az egyik lapot kinyújtjuk.
A tojások habját a porcukorral felverjük, hozzáadjuk a kókuszreszeléket, és a tésztára kenjük. A másik lapot az előzőhöz hasonlóan kinyújtjuk, és gyors mozdulattal a tepsibe fordítjuk. A sütőpapírt óvatosan lehúzzuk róla, és 170 fokra előmelegített sütőben kb. 35 percig sütjük.
A krémhez a tejet a porcukorral felforraljuk, majd hozzáadjuk a tojások sárgájával, liszttel és pár kanál tejjel összekevert masszát, és még egy kicsit kevergetés mellett főzzük. Amikor a krém kihűlt, hozzákeverjük a margarint, majd az egészet a sütemény tetejére kenjük.
A tetejére a tortabevonót mikrohullámú sütőben felolvasztjuk, majd hozzáadunk 2 evőkanál olajat, és óvatosan, gyors mozdulatokkal bevonjuk vele a krémet.
Tipp: kinyújtás után a tészta eléggé szakadós, ezért a tepsi méretéhez igazodó sütőpapírt kivágjuk, és azon nyújtjuk ki a tésztát, így könnyebben belecsúsztathatjuk a tepsibe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.