Elkészítés: A friss ananászt egészen apróra kockázzuk (kb. fél cm-es kockákra), majd felaprítjuk a friss korianderleveleket, illetve a chilipaprikát, majd mindezeket olívaolajjal összekeverjük.
Egy lábasban vajat olvasztunk, ezen üvegesre pároljuk a felkockázott hagymát, majd megfuttatjuk rajta a zöldborsót. Puhára pároljuk, ha szükséges, kevés vizet önthetünk alá. Amikor a borsó megpuhult, aprított friss mentával krémesre pürésítjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A szedret a cukorral és a kakukkfűvel egy kis nyeles forralóban összeforraljuk. Amikor már kezd elforrni a leve és sziruposodik, levesszük a tűzről.
A szószokat tálkákba szedjük, a főtt sonkát tálra rendezzük, és a kissé megpirított barna kenyérrel tálaljuk izgalmas húsvéti alternatívaként.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.