A hagymát megpucoljuk, majd vékony karikákra szeleteljük. Egy serpenyőven kevés olajon, közepes lángon aranybarnára pirítjuk a hagymakarikákat.
A vajat megolvasztjuk, majd levesszük a tűzről, és félretesszük. Összeszitáljuk a lisztet, a sütőport, valamint a sót, majd ujjunkal egy lyukat fúrunk a keverék közepébe.
A tojást lágyan felverjük a tejjel, majd a hagymakarikákkal együtt a lisztes edénybe tesszük, éss gyorsan, könnyedén összekeverjük.
A tésztát a kivajazott formák 3/4-éig kanalazzuk, majd megszórjuk a reszelt sajttal. 200 fokon 15 percig vagy tűzpróbáig sütjük.
Megjegyzés
Vöröshagyma helyett használhatunk lila hagymát is, nem olyan erős az íze, meg dizájnosabb is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.