A spenótleveleket blansírozzuk (előbb forró, lobogó vízbe mártjuk, majd egy rövid időre jeges vízbe tesszük, és visszahűtjük), majd leszűrjük.
Az olajat felmelegítjük, belerakjuk a lisztet, és világos rántást készítünk, majd felengedjük hideg vízzel és tejjel. Megsózzuk, megborsozzuk, szerecsendióval ízesítjük, és elkeverjük, hogy ne legyen csomós. Belerakjuk a spenótot, felforraljuk, majd lehúzzuk a tűzről, és botmixerrel pürésítjük.
A serpenyőben egy kevés olajat forrósítunk, és megsütjük a tükörtojásokat úgy, hogy a közepük egy kicsit lágy maradjon. A spenóttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.