A kukoricalisztet, a hajdinalisztet, a rizslisztet, a porcukrot, az őrölt fahéjat összekeverjük, és hozzáadunk egy csipet sót, majd következik a tojás, a darált dió és a puha vaj. Gyors mozdulatokkal sima tésztává gyúrjuk, majd folpakba csomagoljuk, és a hűtőszekrénybe tesszük 2 órára.
A tésztát kisebb darabokra vágjuk, majd kinyújtjuk a keményítővel megszórt deszkán és kis kifliket formázzunk belőlük.
A kifliket sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük, és 180 fokra előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük. Összekeverjük a többi porcukrot a vaníliás cukorral, és meghempergetjük benne a még meleg kifliket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.