A gombakrémleves elkészítéséhez a vajat megolvasztjuk és beletesszük a finomra vágott vöröshagymát, valamint a zúzott fokhagymát. Folyamatos keverés mellett kis lángon megpirítjuk.
Hozzáadjuk a megmosott és feldarabolt gombát és tovább pirítjuk. Mikor a gomba megpuhult, megszórjuk a Norbi Update Master Mixel. Felöntjük 1 liter vízzel, sóval, borssal és kakukkfűvel ízesítjük. Forrástól számítva 10 percig főzzük, majd egy botmixerrel össze turmixoljuk.
Tálaláskor, kockázott, sütőben, zsíradék nélkül pirított Norbi Update CH3 veknit adunk hozzá.
Megjegyzés
Tipp: Vajon pirított gombával és petrezselyem zölddel is kiegészíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.