A gombapörkölthöz a gombát többször váltott, bő vízben megmossuk, és nagy kockákra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk, majd olajon megdinszteljük. Egy kevés vízzel felöntjük, majd a vizet elfőzzük. Pirosparikát, sót, borsot, majorannát teszünk bele, majd hozzáadjuk a gombát. Lefedjük,és 20 perc alatt készre főzzük.
A nokedlihez egy nagy fazékban sós vizet forralunk. A lisztből a tojással, sóval és vízzel közepesen lágy nokedlitésztát keverünk, és a forró vízbe szaggatjuk. Picit főzzük, majd leszűrjük, leöblítjük, és egy kevés olajjal átforgatjuk. A gombapörkölttel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.