A lisztet megsózzuk, hozzáöntünk 2 db tojást és kb. 2 dl vízzel nokedlitésztát keverünk belőle, majd forró, sós vízbe szaggatjuk.
Egy teflon lábasban felolvasztjuk a zsírt, rászedjük a nokedlit, ráöntjük a kicsit megsózott, elkevert tojásokat (a maradék 4 db-ot), és fakanállal kezdjük keverni.
Amikor már mindenhol bevonta a tésztát a tojás, kicsit rásült, akkor jó.
A leveleire tépett salátát hagyományos módon ecettel, cukorral, sóval készült vízzel öntjük le.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.