A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk.
Egy közepes tűzálló tálat kizsírozunk, alulra bacont teszünk úgy, hogy túllógjon a tálon. Rétegesen rakunk egy sor csirkemellet, amit előzőleg megforgatunk tojásban, majd egy sor sonkát, egy sor sajtot, egy sor gombát, majd így folytatjuk, amíg tart a hozzávalókból, de a rétegelés sonkával fejeződjön be.
Ráöntjük a vízzel elkevert gombaszószt, majd visszahajtjuk a baconszeleteket. Ha nem fedi be teljesen, pótoljuk, hogy teljesen betakarja.
Sütőben - közepes lángon - addig sütjük, amíg a bacon szép pirosra sül. Gyors és rendkívül finom fogás. Bármilyen körettel tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.