A margarint megolvasztjuk, beleszórjuk a lisztet, picit pirítjuk, és felöntjük a tejjel. Tejbegríz sűrűségűre főzzük, majd fűszerezzük.
Egy tűzálló tálat kivajazunk, belsejét körberakjuk a bacon felével. A csirkemellfilét hatfelé vagjuk, és az edény aljára helyezünk a vékonyre szelt csirkemellből kettőt. Sózzuk, borsozzuk, erre kerül a lereszelt sajt harmada, a besamel harmada és egy szelet sonka. Ezt ismételjük. Harmadjára a sonkát közvetlenül a csirkemellre helyezzük, erre jön a besamel, majd sajt és a tetejére a megmaradt bacon.
200 fokra előmelegített sütőben, lefedve sütjük 40 percig, ezután fedő nélkül megpirítjuk a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.