Villával összenyomjuk a banánt, hozzáadjuk a tojásokat, a sütőport és a kókuszreszeléket és összekverjük.
Forró serpenyőnbe öntjük a palacsintatészta egy részét, körül-belül négy darab palacsintára elég ez a tésztamennyiség. Ha a palacsinta egyik oldala megsült, megfordítjuk, hogy a másik fele is megsülhessen.
Ugyanígy kisütjük a többi palacsintát, majd a serpenyőben megsütjük az ananász szeleteket.
A palacsintákat egymásra halmozzuk, a tetejükre helyezzük a szeletelt ananászt, valamint a felkockázott ananász darabokat.
Megjegyzés
A palacsintasütés folyamatát meggyorsítja, ha sütés közben lefeded a serpenyőt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.