A combokat lebőrözzük, kicsontozzuk, majd szeletekre vágjuk, enyhén kiklopfoljuk.
Az olajhoz hozzákeverjük a fűszereket, és bekenjük a megsózott hússzeleteket, majd pár órára hűtőbe rakjuk. Grillen, vagy öntöttvas serpenyőben készre sütjük, miközben néhányszor megforgatjuk.
A salátához laskára vágjuk a jégsalátát, a narancsot késsel meghámozzuk úgy, hogy a fehér héját is levágjuk és meghámozzuk a kivit is, kb. 3 centis darabokra vágjuk és összekeverjük a kicsit megsózott salátával és a narancs levével. Elrendezzük a tetején a hússzeleteket és rákanalazzuk a hússütésből megmaradt pecsenyelevet is.
Megjegyzés
A kicsit unalmas grillhúsokat feldobhatjuk egy finom, gyümölcsös salátával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.