A szezámmagot szárazon, zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben, és félretesszük. A sárgarépákat és a gyömbért megtisztítjuk, és vékony csíkokra vágjuk.
A zsiradékot felhevítjük, és beletesszük a feldarabolt gyömbért, az őrölt koriandert és az asafoetidát, és egy rövid ideig pirítjuk. Hozzáadjuk a sárgarépát, a sót és egy kevés vizet, majd addig főzzük, amíg a répa megpuhul, végül hozzákeverjük a szezámmagot.
A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük. A gyömbéres szószt a tésztával tálaljuk.
Megjegyzés
A jóga elvonuláson mindig nagy sikere van a zöldségekkel és pirított magvakkal készített tésztáknak. Ez a sárgarépás-gyömbéres tészta is nagy kedvenc. :) Elkészítheted könnyű vacsorának vagy egy gyors nyári ebédnek salátával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.