Összekeverjük egy tálban a száraz hozzávalókat: a liszteket, a szódabikarbónát, a sütőport és a nádcukrot, majd hozzáadjuk a fűszereket, a bazsalikomot, a sót és a borsot. Végül hozzáadjuk a magvakat, az apróra vágott karfiolt és a lereszelt sárgarépát is.
A tészta közepébe mélyedést készítünk, és beleöntjük a kókusztejet.
Óvatosan összegyúrjuk a tésztát (figyeljünk, hogy ne gyúrjuk túl sokáig, csak annyira, hogy összeálljon). Majd formáljunk belőle cipót és helyezzük 200 fokra előmelegített sütőbe. 30 perc alatt süssük készre.
Megjegyzés
A zöldséges kenyér nagyon finom akár hummusszal, sajtkrémmel vagy fűszeres tejföllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.