A lisztet, a reszelt citromhéjat, a margarint, a kristálycukrot és a tojást összedolgozzuk. Kinyújtjuk a tésztát, kiszaggatjuk, és zsiradékkal kikent kosárkaformákba igazítjuk. Közepes hőfokon megsütjük, és még melegen kiborítjuk a formából.
A pudingport a cukorral és a tejjel sűrűre keverjük, és félig töltjük a kosárkákat.
A zselatinport egy kevés vízzel felfőzzük, majd langyosra hútjük. A gyümölcsöt elosztjuk a félig telt kosárkákban, mindegyik tetejére zselatint csorgatunk.
Megjegyzés
Bármilyen gyümölccsel és pudinggal helyettesíthető ízlés szerint. Nagyon mutatós, és persze finom, kiváló alkalmakra, ünnepekre!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.