A piskótát a tejbe mártogatjuk, és szorosan egymás mellé lerakjuk egy 25 x 30 cm-es tepsi aljára. A pudingot megfőzzük a csomagoláson leírtak szerint, majd kihűtjük teljesen. A tejszínt kemény habbá verjük.
A kihűlt a pudingot összedolgozzuk a habbal, elterítjük a piskóta tetején. A krém tetejére kerek piskótatallérokat rakunk - ezt nem mártjuk tejbe -, és megszórjuk kakaóporral. Pár órára a hűtőbe tasszük, majd szeletelve tálaljuk!
Nagyon gyorsan elkészíthető ez a finom desszert. Várnunk kell, hogy kihűljön a puding, addig csinálhatunk bármi mást. :) Ünnepekre is szeretettel ajánlom mindenkinek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.