Egy tálban összegyúrjuk a lisztet a margarinnal a cukorral, a vaníliás cukorral, a tojássárgájával, margarinnal és sütőporral. Lisztezett deszkán a megfelelő tepsi vagy adott esetben kapcsos tortaforma alakúra nyújtjuk, majd vajazott és lisztezett tepsibe vagy kapcsos formába helyezve 150-160 °C-on 15-20 perc alatt megsütjük.
Egy tálban összekeverjük a túrót a cukorral, a tejföllel, a vaníliás cukorral, a tojások sárgájával, majd legvégül óvatosan hozzákeverjük a habbá vert tojásfehérjéket.
Mikor megsült a tészta picit várunk, hogy langyosra hűljön, majd rákenjük a túrótölteléket és visszarakjuk a sütőbe 20 percre, míg megkeményedik a túró.
A habhoz felverjük a tojásfehérjéket: egy tálba rakjuk a fehérjéket és robotgép segítségével kemény habbá verjük, majd kanalanként hozzáadjuk a cukrokat és tovább verjük.
Mikor megsült a túrótöltelék, habzsák segítségével felvisszük a tojáshabot és visszarakjuk a sütőbe és barnulásig szárítjuk, mikor kész lekvárral díszithetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.